Jørgen Skouboe Møller – kendt fra TV-progammet NAK OG ÆD

NAK OG ÆD – Mens vi venter på at dø

14.10.20
Foredrag med Jørgen Skouboe Møller

Jørgen Skouboe Møller – kendt fra TV-progammet NAK OG ÆD holder et underholdende og inspirerende foredrag med overskriften: NAK og ÆD, mens vi venter på at dø.

Jørgen fortæller om programmet »Mens vi venter på at dø« som for ham handler om at bruge tiden til det vi drømmer om. I skal også høre om hvordan han bliver inspireret til at bruge naturen på forskellige måder, alt efter om det er sammen med konen, kammeraterne eller helt alene.

Jørgen Skouboe Møller startede på Danmarks Radio i 1977, hvor han blev ansat som produktionsleder. Jørgen er sidenhen blevet kendt som naturmanden i programmerne: DR-Derude, Frilandshaven og Nak & Æd på DR2, hvor han med stor iver og smittende engagement har præsenteret nye og spændende måder at bruge både haven og naturen på.

Pris: 100 kr. inkl. Kaffe/te og småkage.

Billetter købes på her på siden eller ved indgangen efter først til mølle princippet.

Foregår i glasgangen på 2. sal.

Arrangør: Ældre Sagen i Skive-Sundsøre-Spøttrup og Skive Bibliotek.