Til skoler

Gode tilbud til elever og undervisere

Skolekatalog 2024/25
På børnebiblioteket værner vi om læring, læsning og lyst til litteratur, og derfor er vi superglade for at kunne tilbyde jeres skoler og uddannelsesinstitutioner en række tilbud.

OBS: Vi skal have jeres booking senest 2 uger før afholdelse. For at vores tilbud skal kunne komme så mange som muligt til gode, er det kun muligt at booke 1 forløb pr. klasse pr. måned. Alle forløb fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Send en mail til vagt3@skivekommune.dk med det forløb I kunne tænke jer.

Vi vil gerne vide:

Hvilket tilbud I ønsker?
Hvornår I gerne vil komme?
Klassetrin og antal elever i klassen
Kontaktoplysninger
Vi glæder os til at byde jer velkommen!

Bliv din egen bedste ven

Undervisningsmaterialet "Bliv din egen bedste ven" er produktet af et samarbejde mellem Skive Bibliotek og Sundhedscenter Skive, hvor der stilles skarpt på læsning og sundhed i samspillet med hinanden.

Baggrunden for projektet er det stigende antal børn og unge, som føler sig usikre og har svært ved at finde fodfæste i et samfund, hvor der stilles både større og tidligere krav til uddannelses- og jobparathed.

Materialet er målrettet 6. klasses elever, som er usikre med lavt selvværd og/eller selvtillid, og vi har med forløbet ønsket at eleverne opnår større handlekompetence, selvindsigt samt strategier i forhold til at kunne handle i eget liv.

Materialet beskriver et 7-ugers forløb og indeholder både anvisninger til læreren samt opgaver til eleverne.