For børn

Søndagssjov – koncert med Stine Michel og EventyrDuoen

17.11.19
Søndagssjov – koncert med Stine Michel og EventyrDuoen

Kom til en forrygende, fængslende og forførende koncert med Stine Michel og EventyrDuoen. En koncert der tager udgangspunkt i Stine Michels sange fra den DMA nominerede Mosekonen brygger og dens efterfølgere Ønskeegen og Himmelhøj. Publikum tages på en rejse, hvor de blandt andet møder digterfrøerne, en kyssesyg mistelten og Rumlerikke skovens sidste heks. Børnene inddrages i koncerten med rim og remser, dans og små melodiske linjer.

Stine Michel har vundet flere priser for sin børnemusik. I 2016 vandt hun den prestigefyldte Carl Pris for Årets bedste børnemusik. Hun har spillet rundt i landet i de sidste 15 år, og erfaringen med at spille koncerter for børn fornægter sig ikke, når hun med legende lethed tager publikum på en uforglemmelig rejse. Med rytmer der går direkte i blodet og musikalske liner lige til at smage på, er der langt op til en koncertoplevelse udover det sædvanlige. For børn fra ca. 3 år.

Varighed: 40 min.