Om dette arrangement

Tid
8:00 - 7:00
Pris
Gratis
Target
For børn
For børn

Danmarksindsamlingen for børn

11.01.21 - 06.02.21
Gør en god gerning, og hjælp med at samle ind til udsatte børn i Syrien!

Tegn en tegning til de ældre på det lokale plejehjem, saml skrald omkring din skole, luft din nabos hund, eller bag en kage til en, du holder af. Det er opfordringen, når DR Ramasjang, Friluftsrådet, FDF og landets biblioteker samler ind til Danmarks Indsamling 2021 sammen med de yngste danskere - en hjælpeaktivitet, vi på Skive Bibliotek selvfølgelig støtter op om.  

Fra den 11. januar og frem til Danmarks Indsamling den 6. februar udløser hver god gerning en donation på 20 kroner fra Novo Nordisk Fonden. Pengene går til et Danmarks Indsamling-projekt i Syrien til gavn for coronakrisens børn.

Registrer din gode gerning

Hver en god gerning tæller, når man registrerer den. Det gør du på www.dr.dk/godegerninger, hvor du også kan læse mere om projektet – og udskrive et velfortjent diplom!   

Vi mødes virtuelt om de gode gerninger på Skive Børnebibliotek

Følg med på https://www.facebook.com/skiveboernebib og få inspiration til gode gerninger du kan udføre – og omsætte til donationer til Danmarksindsamlingen. Du må også meget gerne dele dine gode historier med os, og inspirere andre børn og familier i Skive Kommune. Sammen kan vi være ekstra gode, og derfor sætter vi hver uge fokus på en ny god gerning i fire forskellige facebookbegivenheder.

Vi glæder os til at være gode med jer!

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Cissel Ene Bundgaard Bech via mail på ciss@skivekommune.dk