Arkademaskiner

Coding Pirates

11.12.17
Ny afdeling i Skive?

Skive Bibliotek forsøger at få startet en afdeling af Coding Pirates op her i Skive. Coding Pirates er en forening med afdelinger over hele landet, hvor frivillige sammen med børn og unge er kreative og leger med IT, teknologier og programmering.

Der er flere forskellige opgaver, som skal løses, og Coding Pirates Skive har derfor brug for en alsidig flok af frivillige. Alle er velkomne uanset baggrund og IT-kundskaber.

Vi søger i den forbindelse frivillige som:

Har interesse for børn, tech, leg og kreativitet.
Kan undervise, inspirere og lege med teknologier sammen med de 7 – 17 årige.
Kan have det sjovt og netværke med de mange frivillige i Coding Pirates rundt om i landet.
Kan bage kage, sørge for kiks og saftevand til de ugentlige klubaftener m.m.
Kan fotografere, lave hjemmeside og PR-materiale m.m.

Du får mulighed for at blive klogere på teknologier og design sammen med børn og unge, et stærkt nationalt netværk, undervisnings- og udviklingskompetencer inden for det it-kreative felt, en anbefaling til dit CV – og ikke mindst nogle fantastisk hyggelige aftener i rigtig godt selskab!

Du kan melde dig ved at sende en mail, hvor du gerne må fortælle mere præcist, hvad du forestiller dig at kunne hjælpe med og hvor dine kompetencer ligger. Endvidere er du velkommen til at kontakte Line Frømann Ehlers på life@skivekommune.dk eller på tlf. 9615 7041 for yderligere information. Du kan også finde information om Coding Pirates på: www.codingpirates.dk

Foto: Benjamin Pomerleau/Coding Pirates