Læs og vind bøger i din sommerferie!

29.05.20
Er du mellem 6 og 15 år og klar på en læseudfordring?

Er du mellem 6 og 15 år og klar på en læseudfordring? Så kom forbi børnebiblioteket eller bogbussen, hvor vi fra d. 12. juni udleverer udfordringsark til alle der har lyst til at være med i Sommerbogen 2020. De Danske Børnebiblioteker står bag denne skønne konkurrence, som har til hensigt at tilbyde børnene en masse spændende litteratur og sjove udfordringer i den lange sommerferie.

På det udleverede udfordringsark finder du 30 læseudfordringer af varierende sværhedsgrad, hvoraf mindst 10 af dem skal løses. Samtidig skal du læse mindst 3 bøger, og lave en kort anmeldelse på selvsamme ark. Hvis børnebiblioteket modtager dit udfyldte udfordringsark senest d. 22. august, giver vi en gratis bog!

Og samtidig er du med i lodtrækningen om en af de tre hovedpræmier, hvor de heldige vindere får lov til at tømme en boghandel på 5 minutter.

Når du kommer forbi, hjælper vi naturligvis gerne med gode idéer til sommerlæsningen, ligesom du kan finde anbefalinger på børnebibliotekets Facebook-side Skive Børnebibliotek. Og så glæder vi os bare rigtig meget til at høre om din bedste læseoplevelse!

Sommerbogen kort fortalt:

• Du kan deltage hvis du er mellem 6 og 15 år
  • Du skal hente et udfordringsark på biblioteket eller i bogbussen fra d. 12. juni
  • Du skal læse 3 bøger og løse 10 af læseudfordringerne
  • Du skal udfylde de 3 anmeldelseskort
  • Du skal aflevere det udfyldte udfordringsark på børnebiblioteket senest den 22. august.
  • Du er nu med i lodtrækningen om de 3 hovedpræmier

Alle der afleverer et færdigt udfordringsark, vinder en gratis bog!