"Meter i sekundet" - mød Stine Pilgaard

03.06.21
Stine Pilgaards seneste roman ”Meter i sekundet”, der i dén grad har vundet mange læsers hjerter

Romanen Meter i sekundet fra 2020 er en humoristisk roman om en ung kvinde, der flytter til Vestjylland og skal finde vej i højskolelivet og den vestjyske samtaleform, og samtidig finde ind i rollen som nybagt forælder og orakel i lokalavisens brevkasse.

Meter i sekundet er en fortælling om relationer, dilemmaer og samtalernes veje og vildveje. Romanen består af forskellige teksttyper, brevkassetekster og sange, hvoraf en af sangene bliver trykt i den nye udgave af Højskolesangbogen.

Stine Pilgaard er født i Aarhus i 1984. Hun er uddannet fra Forfatterskolen i 2010 og er cand. mag i dansk og medievidenskab.

I 2012 debuterede Stine Pilgaard med sin anmelderroste debutroman "Min mor siger". Den blev præmieret af Statens Kunstfond samme år. Romanen blev solgt til udgivelse i Norge og Island, blev nomineret til DR Romanprisen og fik debutantprisen Bodil og Jørgen Munch-Christensens Kulturlegat.

Foregår på 2. sal i glasgangen.

Arrangementet koster 125 kr. inkl. en forfriskning. Køb billet her på siden.

OBS:
Du skal vise Coronapas ved indgangen.
Et Coronapas er gyldigt hvis:

• Du er færdigvaccineret. Der skal desuden gå 14 dage efter, du har modtaget den sidste dosis, før du kan bruge din vaccination som gyldig dokumentation.
  • Du har haft corona inden for de seneste 14-180 dage
  • Du er testet negativ inden for de seneste 72 timer