Ferietasker for børn

Så er det tid for de populære ferietasker

Hold læsningen og sproget ved lige hele sommerferien

Læsning er vigtigt uanset alder, det kan vi vist alle blive enige om. Undersøgelser har vist, at hvis børn ikke læser i sommerferien, kommer de markant bagud i deres læsefærdigheder og sprogudvikling i forhold til børn som fastholder læsningen over sommeren. Men læsning er måske ikke lige det, der står øverst på børnenes to-do-liste i sommerferien, så hvordan støtter man sine børn i at få læst?

Bestil en ferietaske til dit barn
På børnebiblioteket synes vi læsning og læseGLÆDE er noget af det allervigtigste, og det vil vi rigtig gerne hjælpe jer med, så læsningen holdes ved lige hele sommeren. I sommerferien pakker børnebiblioteket ferietasker – en slags lykkepose, som er et tilbud til alle børn mellem 0-15 år, uanset om de skal på ferie eller være derhjemme.

Tilbuddet gælder for perioden 22. juni til 10. august, og ferietaskerne kan afhentes på hovedbiblioteket i betjent åbningstid eller i bogbussen (afhentning i bussen gælder fra d. 24.-27. juni)

Hvad kommer der i tasken?
Børnebibliotekets personale pakker en taske med bøger ud fra de oplysninger og ønsker du giver os. Har dit barn en interesse for et bestemt emne eller en spændende hobby, så fortæl os om det. Ferietaskerne indeholder op til 10 materialer, og lånetiden på alle materialer er 4 uger.

Bestil dit barns ferietaske allerede i dag!
Udfyld formularen herunder senest 1 uge før afhentning - så sørger vi for en spændende ferietaske til dit barn. Børnebiblioteket sender mail til dig, når ferietasken er pakket og klar til afhentning.
Husk du SKAL være oprettet som låner for at bestille en taske.

Har du spørgsmål så kontakt: Børnebiblioteket, tlf.: 9915 7005 eller mail: vagt3@skivekommune.dk

DD-MM-YYYY
fx 01-07-2024

BEMÆRK! Indsæt aldrig CPR-nummer eller følsomme oplysninger i formularen.

Læs mere om behandling af persondata i vores privatlivspolitik.