Børn og unge

Forfattersommerskole

Occurred
Til dette års forfattersommerskole dykker vi ned i mysteriernes forunderlige, gådefulde og uventede fortællinger
Tid
09:00 - 14:00
Pris
Billet: 300 kr.
Bibliotek
Hovedbiblioteket
Adresse

Østergade 25
7800 Skive
Danmark

Uanset om du har skrevet længe eller aldrig prøvet det før, får du rig mulighed for at slippe fantasien løs og udvikle dit eget mysterium.

I ugens forløb skal vi sammen udforske, hvad der gør mysteriegenren så dragende, uanset om det er en krimi, en hverdagsgåde eller en overnaturlig historie.

Over tre dage med undervisning af forfatter Michala Elk vil du få værktøjer og inspiration til at finde på et spændende mysterium og lære, hvordan du holder din læser på stolekanten. Vi skal også dykke ned i karakterer, plot(twists), sanselighed, og hvordan du selv kan bestemme, om dit mysterium skal være sjovt, romantisk, spændende eller uhyggeligt.

I slutningen af ugen har du udviklet din egen mysteriefortælling – og skrevet de første scener, som du får feedback på undervejs. 
Der bliver også tid til at tale om, hvad det vil sige at være forfatter, og selvfølgelig have det rigtig sjovt sammen med andre, der elsker bøger! 
 
Du får:  
•    3 forfatterdage med oplæg og undervisning fra forfatter Michala Elk 
•    2 dage med børnebibliotekarerne som blandt andet vil inspirere dig til nye læseoplevelser igennem booktalks og Shared Reading   
•    masser af tips og tricks til at skabe fede fortællinger og bliver bedre til at udtrykke dig på skrift 
•    indblik i hvordan en forfatter og en redaktør arbejder 
•    masser af sjov sammen med andre, der elsker bøger

Kurset er til dig, som er mellem 12 og 15 år. 
Vi skal skrive, læse, plotte og dykke ned i spændende historier og forfatterfaget. Gennem kurset får du også redskaber og tid til at lave din helt egen mysterienovelle. 
Medbring computer, madpakke og drikkedunk. 
 
Kontaktperson: Line Frømann Ehlers LIFE@skivekommune.dk