Låneriget

LåneRiget er en ombygget skurvogn med et lille selvbetjent bibliotek. Her kan du finde bøger til både børn og voksne og brætspil. Der er sofa og siddehynder, så man kan slå sig ned med børn, børnebørn, naboer, sin læseklub … det er med andre ord et ’rum’ for alle, der har lyst til et lille ophold. Herunder kan du læse meget mere om LåneRiget.

LåneRiget
LåneRiget har pr. 1.1.24 besøgt: Selde, Balling, Fur Camping, Kulturmøde Mors og Jebjerg

LåneRiget er åbent døgnet rundt og for at låne bøger, skal man blot være tilmeldt biblioteket. Bøger lånt i Bogbussen og på hovedbiblioteket kan i øvrigt sagtens afleveres i LåneRiget.

LåneRiget ”rejser” rundt mellem byerne ude i kommunen og er et samarbejde med byen og biblioteket. Det beror meget på en enkelt eller flere ildsjæle, der hjælper biblioteket med at holde øje. Biblioteket laver som udgangspunkt aftalerne omkring LåneRiget med byens borgerforening i forhold til placering, strøm, PR og meget andet.

Biblioteket kommer forbi en gang i ugen for oprydning og rengøring, men håber, at dem, der bruger LåneRiget, efterlader det som de selv vil finde det.

Vi kommer også med arrangementer, det kan være:

Oplæsning
Åbent hus
Bogcafé
Bogvogterkursus til de små
Guidet fælleslæsning

Hvis I er en forening, klub mv. er I meget velkommen til at benytte LåneRiget som mødested, ligesom institutioner og skoleklasser kan bruge det til at finde bøger, afholde en stille læsestund og deltage i højtlæsning. I øvrigt kan LåneRiget bookes i kortere tid.

Kontakt os gerne, hvis du er nysgerrig – uanset om du er borger, forening, klub, læsekreds, institution – eller hvis du bor i en by som du synes skal have besøg af LåneRiget.

Bibliotekschef Vita Debel:
Tlf.: 99 15 70 71 
Mail: vide@skivekommune.dk

Souschef Niels Terkildsen:
Tlf.: 99 15 70 72 
Mail: nter@skivekommune.dk