Coding pirates

Lokalforeningen i Skive

P.t. aflyst på grund af Coronavirus

Er du vild med teknologi? Kan du lide at nørde med Minecraft, bygge robotter og arbejde med 3D-print? Eller kunne du godt tænke dig at lære at programmere og udvikle spil eller arbejde med apps og hjemmesider og samtidig møde andre med samme interesse som dig?  Så er Coding Pirates helt sikkert noget for dig!

Coding Pirates Skive er en forening for børn og unge i alderen 7-17 år, som vil være teknologiske pirater og lege kreativt med IT. Det er ikke en forudsætning, at man kan programmere i forvejen – du skal bare kunne medbringe din egen computer og godt humør.

Foreningen mødes hver torsdag på Skive Bibliotek fra kl. 17-19 på 1. sal. Endelig tilmelding sker efter to prøvegange. Kontingentet er 500 kr. pr. sæson.

Du kan læse mere om Coding Pirates på codingpirates.dk (åbner i nyt vindue) eller på lokalforeningen i Skives facebookside ”Coding pirates Skive”.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til foreningens formand Ebbe Kruuse Vestergaard, tlf. 60846682 eller på mail codingpiratesskive@gmail.com

Redigeret 6. august 2020