Sommerbogen 2022

02.06.22
Vær med i Danmarks største læsekonkurrence for børn

Sommerbogen er en landsdækkende læsekonkurrence for børn i alderen 6-15 år, der skal motivere børn og unge til at holde læselysten ved lige i løbet af den lange sommerferie. Ved at læse og anbefale 3 bøger, samt løse 10 læseudfordringer, har du mulighed for at vinde lækre præmier. Afleverer du dit udfyldte udfordringsark på børnebiblioteket får du en gratis bog, og deltager samtidig i lodtrækningen om en af de 3 hovedpræmier, hvor vinderne får lov til at tømme en boghandel på 5 minutter.

Gå sammen på opdagelse i Sommerbogs-udstillingen på 1. sal, hvor der er inspiration at hente for både små og store læsere, og vær som deltager med til at booste vores læsebarometer.

I den betjente åbningstid er der naturligvis også altid mulighed for at gribe fat i en børnebibliotekar, der står klar med gode fif, vejledning og inspiration.

Sådan gør du for at være med:

Du kan deltage i Sommerbogen fra den 10. juni til den 20. august 2022

• Hent et udfordringsark på biblioteket eller i bogbussen fra den 10. juni (OBS! I bogbussen dog kun frem til og med den 25. juni)
  • Læs 3 bøger og løs 10 af læseudfordringerne
  • Udfyld de 3 anmeldelseskort på bagsiden af udfordringsarket
  • Aflever det udfyldte udfordringsark på biblioteket senest den 20. august
  • Få en gratis bog og vær med i lodtrækningen om de 3 hovedpræmier

Kniber det med at nå forbi biblioteket og hente et udfordringsark, kan du også finde det på www.laesesporet.dk og printe det selv!