Sommer på børnebiblioteket

26.06.20
I løbet af sommerferien kan du komme forbi biblioteket og opleve et væld af spændende og lærerige aktiviteter

Besøg blandt andet vores nye udendørs Leg & Lær område med førskole-aktiviteter som fx alfabet-lege, motoriklege, styltebane med taludfordringer og mange andre motoriske lege, som har fokus på indlæring via kroppen.

Legeområdet er placeret på fliserne nedenfor bibliotekets bygning ved cykelparkeringen under biblioteket.

I løbet af skolernes sommerferie kan du også stifte bekendtskab med Opfinderiet, vores rullende, kreative værksteder.

I Opfinderiet kan man i fællesskab lege og eksperimentere sig til en masse ny viden og læring via eksempelvis kodning af små robotter og LEGO, samt forskellige kreative workshops.

Opfinderiet afholder Opfinder Onsdag hver onsdag i tidsrummet 13-15. Bare mød op – men være forberedt på ventetid.

Hver tirsdag og torsdag i uge 31-32 kan du også deltage i Det Kreative værksted, som i år har ”fugle” som tema.

Derudover glæder vi os meget til at åbne for vores helt nye interaktive gulv, som en ny måde til at fremme den faglige, sociale og motoriske udvikling på en sjov måde hos både de yngste og ældre børn.

Gulvet er åbnet i hele bibliotekets åbningstid fra uge 28.

Husk også at være med Sommerbogen – få et udfordringsark på børnebiblioteket.

Hold øje med arrangementerne her på siden.