Der står velkommen i billedet

Skive Bibliotek nærmer sig normale tilstande efter Corona

23.06.20
Hent læsestof til ferien fra kl. 7-22.00

Nu er der ingen undskyldning for ikke at sidde med snuden i bøgerne i din ferie.

Nye retningslinjer fra myndighederne gør det nemlig muligt at åbne for det selvbetjente bibliotek.

Det betyder, at Skive bibliotek igen er åbent for brugerne fra kl. 7-22.00 alle ugens dage. Du skal være oprettet som bruger af biblioteket for at få adgang.

Samtidig åbnes der også op for brug af computere, printere og kopimaskiner. Dog med god afstand, hvilket betyder, at der vil være lidt færre computere tilgængeligt end normalt. Der vil være adgang til håndsprit og personalet spritter maskinerne af flere gange dagligt.

Du kan benytte vores møde- og studielokaler, men der er begrænsninger på max. antal personer per rum, og lokalerne kan ikke bookes.

Børn kan desværre ikke benytte børnebibliotekets legefaciliteter.

Bogbussen har åbent for besøg.
Der må være 3 brugere i bussen ad gangen. Vi opfordrer til, at du gør dit besøg så kort som muligt (bogbussen holder ferie fra d. 29. juni til  d. 9. august).