Skive Bibliotek kan igen benyttes fra kl. 7 morgen til kl. 22 aften

10.06.21
Velkommen igen

Biblioteket åbner for alle

Fra og med mandag den 14. juni kan biblioteket benyttes helt som du plejer. Her udfases både Coronapas og mundbind/visir. Det betyder, at alle igen kan komme på biblioteket – også uden at bære mundbind/visir. Det betyder også, at afhentning i døren (Click&Collect) bliver nedlagt, og at biblioteket er åbent alle ugens dage kl. 7 – 22.

Ved deltagelse i arrangementer på biblioteket skal man stadigvæk have et gyldigt Coronapas.

Vi opfordrer til fortsat at holde afstand og vaske hænder og spritte af. Når vi udviser det generelle hensyn, kan vi sammen sørge for, at smitten holdes nede.

Bogbussen

Vi melder ud så snart bussen kører igen. Du er naturligvis velkommen til at afhente dine reservationer og aflevere dine materialer på biblioteket.

Vi glæder os meget til at se dig.

Kontakt biblioteket for yderligere information på tlf. 99157000