Corona-virus

Grundet Coronavirus er Skive Bibliotek og bogbussen lukket til og med d. 13. april

31.03.20
Du får ikke gebyr for materialer, som du ikke kan aflevere, fordi biblioteket er lukket!

Som følge af regeringens seneste tiltag, i forhold til inddæmning af spredningen af coronavirus, er biblioteket og bogbussen lukket til og med 2. påskedag.

Det vil sige, at det ikke er muligt at komme ind på biblioteket

Af tekniske årsager, kan afleveringsfristen på lånte materialer IKKE udskydes. MEN der kommer en periode efter bibliotekets genåbning, hvor materialer med overskreden afleveringsfrist kan afleveres gebyrfrit.  Så bare rolig - du får ikke gebyr for materialer, som du ikke kan aflevere, fordi biblioteket er lukket!

Reserveringer og fjernlån til afhentning kan stadig afhentes når biblioteket åbner igen.

Alle arrangementer og lokale-bookinger er aflyst i perioden.
Billetter til aflyste arrangementer refunderes. Billetter købt på kort refunderes automatisk. Billetter købt kontant refunderes når biblioteket åbner igen.

Er du én af dem der har købt oplevelsespakken til 3 forfatterforedrag og hvor vi kun nåede at gennemføre det ene, gælder pakken naturligvis til de erstatningsforedrag der er på vej.
Er du forhindret i at deltage, refunderer vi 150 kr. (Riebnitzsky kostede 100 kr.) når biblioteket åbner igen. Du skal medbringe din kvittering for pakken.
Der er allerede truffet aftale med Sara Blædel den 16. 9. og dato for foredraget med Morten Pape og Thomas Korsgaard meldes ud snarest !

Bibliotekets hjemmeside og digitale services er fortsat tilgængelige

Du kan fx låne bøger og lydbøger for børn og voksne på ereolen.dk, ereolen GO og se film på filmstriben.dk.

Pga. den ekstraordinære situation vi står i pt. med lukkede bibliotekerne i hele landet, har Infomedia midlertidigt åbnet for fjernadgang.

Infomedia giver dig online adgang til:
Samtlige landsdækkende og mange regionale dagblade samt lokale ugeaviser, magasiner, fagblade og nyhedsbureauer.
Du har adgang via biblioteket
Log ind med dit cpr-nummer og pinkode

Du kan også benytte Biblioteksvagten - bibliotekers landsdækkende spørgetjeneste – hvor du kan få svar på faktuelle spørgsmål, hjælp til søgestrategi, henvisninger til bøger, artikler, webressourcer, m.m.

Et tip til studerende:

Har du brug for hjælp til din opgave

Følg med her på hjemmesiden for løbende info.

De danske myndigheder har samlet alle informationer om coronavirus/covid-19 på denne side: Coronavirus/covid-19 i Danmark