Debatglad ordjonglør til Skive Bibliotek

08.10.21
(eks. bibliotekar, journalist eller lign)

Biblioteker handler om litteratur, folkeoplysning, dannelse og demokrati. Biblioteket i Skive arbejder med forståelse og nysgerrighed, forskellighed og fællesskab. Netop derfor vil vi gerne sætte fokus på forståelse for forskellighed gennem nye debatformer og anderledes måder at formidle viden til nye og kendte målgrupper. Vi leder efter en ny kollega, der under denne overskrift har lyst til at afsøge nye måder at arbejde med formidling på sammen med os og borgerne i Skive kommune.

Det skal du lave

• Sætte debatter op og facilitere dem
  • Udvikle (og udføre!) nye formidlingsformer indenfor viden og litteratur
  • Arbejde med læselyst for unge og voksne
  • Støve nye partnerskaber op
  • Holde enderne sammen i projekter
  • Kunne indgå i opgaver uanset om det handler om at lave kaffe eller sætte læringsforløb op
  • Dække vagter primært i voksenbiblioteket og deltage i bibliotekets driftsopgaver

Ønskeliste

• Du har erfaring med debatter, samtalesaloner o.lign.
  • Du er opsøgende af natur og kan snakke med alle
  • Du har talent for at jonglere med ord
  • Du har erfaring med at stå foran forsamlinger og trives i spotlight
  • Du kunne være uddannet journalist, underviser, cand. scient. bibl., bibliotekar DB
  • Du ser Netflix, men foretrækker litteraturens verden
  • Du er en absolut holdspiller og ved hvordan man får andre med – kolleger som brugere
  • Et indre nysgerrigt legebarn med mod på at eksperimentere

I ansøgningen må du meget gerne forholde dig konkret til, hvordan vi får opbygget en debatkultur/-form på biblioteket både med ideer og egen erfaring.

Vi tilbyder en arbejdsplads med ”højt til loftet” med 28 kolleger med forskellig uddannelsesbaggrund, men med en fælles passion for at møde bibliotekets besøgende i øjenhøjde og med et højt serviceniveau. Vi samarbejder om opgaverne og du vil derfor indgå i forskellige arbejdsfællesskaber.

Skive Bibliotek består af et hovedbibliotek og en bogbus. Hovedbiblioteket er bygget i 2007 – et utroligt dejligt, lyst hus med masser af muligheder, solceller på taget og udsigt til fjorden. Bogbussen kører ud til hver en krog i kommunen og tager hver uge med færgen til naturskønne Fur.

Stillingen er på 35 timer med ansættelse 1. januar 2022.
Der følger 1-2 ugentlige aftenvagter samt lørdagsvagt hver 4. lørdag (og søndag i vinterperioden) med.
Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist
27. oktober 2021.

Ansættelsessamtalerne forventes gennemført den 9. november 2021 med en runde 2, 17. november 2021.

For yderligere oplysninger
om stillingen kontaktes souschef Vita Debel, mail Vide@skivekommune.dk / telefon 99 15 70 71 eller bibliotekschef Kristine Nygaard Ledet, mail knle@skivekommune.dk / telefon 99 15 70 72.

Til ansøgningen vedlægges CV og kopi af eksamensbevis, udtalelser m.v.

Søg stillingen via jobopslag på www.skive.dk

Søg stillingen her (digital formular)