Bestil en læsepose både til børn og voksne

14.12.20
Mangler du en god krimi, film, nye strikkeopskrifter, nogle spændende biografier eller nogle gode bøger til børnene, kan du nu igen bestille en læsepose på biblioteket

Materialerne bliver udlånt til dig så posen er klar til afhentning.

Hvad kan du låne?

Vi pakker og udlåner poser med bøger, lydbøger, film mv. til både børn og voksne. Afhent posen udenfor biblioteket  mandag - fredag kl.10 - 16.
Du kan ønske læsestof inden for et emne eller genre og det er også muligt at bestille specifikke materialer (tjek gerne på hjemmesiden om de er hjemme). Det er også muligt at få sine reserverede materialer med i posen (skriv afhentningsnumre).

Hvordan bestiller du?

Bestil en pose med børnematerialer: vagt3@skivekommune.dk

Bestil en pose med voksenmaterialer: vagt1@skivekommune.dk

I mailen skal du skrive:

dit fulde navn, fødselsdag og telefonnr.

gerne ønsker til indhold – alder på børn – lix-tal – genre – emne

Hvornår kan du forvente at få posen?

Vi pakker alle poser hurtigst muligt. Vi sender en mail, når posen er klar til afhentning. Posen skal afhentes inden 7 dage.

Hvis du ikke allerede er låner på Skive Bibliotek, kan du oprette dig med NemID på vores hjemmeside hvis du er over 18 år.