Bestil en læsepose både til børn og voksne

13.11.20
Mangler du en god krimi, film, nye strikkeopskrifter, nogle spændende biografier eller nogle gode bøger til børnene, kan du nu igen bestille en læsepose på biblioteket

Læseposen er til alle, som ikke har lyst til at opholde sig mere end højst nødvendigt på biblioteket eller i bogbussen på grund af covid-19. Eller bare til dig, der har lyst til at, vi laver en lykkepose med fantastiske materialer. Materialerne bliver udlånt til dig så posen er klar til afhentning.

Hvad kan du låne?

Vi pakker og udlåner poser med bøger, lydbøger, film mv. til både børn og voksne. Alt du skal gøre er at afhente posen på biblioteket i betjent åbningstid eller i bogbussen.
Du kan ønske læsestof inden for et emne eller genre og det er også muligt at bestille specifikke materialer (tjek gerne på hjemmesiden om de er hjemme). Det er også muligt at få sine reserverede materialer med i posen (skriv gerne afhentningsnumre).

Hvordan bestiller du?

Bestil en pose med børnematerialer: vagt3@skivekommune.dk

Bestil en pose med voksenmaterialer: vagt1@skivekommune.dk

I mailen skal du skrive:

dit fulde navn, fødselsdag og telefonnr.

hvor vil du afhente posen

gerne ønsker til indhold – alder på børn – lix-tal – genre – emne

Hvornår kan du forvente at få posen?

Vi pakker alle poser hurtigst muligt. Du er også velkommen til at skrive en specifik dato, så du kan afhente den dag du ønsker. Vi sender en mail, når posen er klar til afhentning. Posen skal afhentes inden 7 dage. Udlånstiden på alle materialer er 5 uger fra den dag vi laver posen klar til dig. Bøgerne skal efterfølgende afleveres på Skive Bibliotek eller i Bogbussen.

Vi overholder selvfølgelig alle gældende retningslinjer - vi vasker og spritter hænderne grundigt før vi pakker læseposer.

Hvis du ikke allerede er låner på Skive Bibliotek, kan du oprette dig med NemID på vores hjemmeside hvis du er over 18 år.