Med andres ord

15.08.19
I ugerne 35 – 40 sætter bibliotekerne sammen med DR ekstra fokus på at skabe læseglæde blandt danskerne

Med udgangspunkt i DR's 6 nye afsnit i serien 'Mick Øgendahl og de store forfattere II' bliver du taget med tilbage i litteraturhistorien med nedslag i nogle forfatterskaber, du givetvis har hørt om, men ikke nødvendigvis har førstehåndskendskab til.

De 6 forfattere, du kan møde i DR's serie er:

•Leonora Christina Ulfeldt (1621-98)

•Henrik Pontoppidan (1857-1943)

•Jeppe Aakjær (1866-1930)

•Karin Michaëlis (1872-1950)

•Halfdan Rasmussen (1915-2002)

•Michael Strunge (1958-1986)

folderen her kan du finde inspiration om forfatterne, deres liv, den periode, de levede i eller bøger, som minder om dem, de skrev.

Følg med i bibliotekets spændende tiltag på her på hjemmesiden om temaet ”Med andres ord” og lad dig inspirere til selv at kaste dig ud i udforskningen af alle de gode, gamle klassikere.

Som en del af temaet får vi besøg af professor Johs. Nørregaard Frandsen, der holder foredrag om Jeppe Aakjærs digtning og kulturelle betydning.

I foredraget vil Johs. Nørregaard Frandsen ved eksempler vise, hvorfor Aakjær er så stor en digter, ligesom han vil vise, at Aakjær bestemt ikke var en lokal hjemstavnspoet, men en digter som byggede på internationale inspirationer.

Det sker i Multirummet torsdag d. 19. 09.2019 kl. 19. Der er gratis adgang.