Læselykke – dit håndplukkede bibliotek

Gratis abonnementsordning med bøger udvalgt specielt til dig
  • Er det svært at finde tid til at gå på opdagelse i bogreolerne?
  • Mangler du inspiration til at komme i gang med at læse?
  • Eller måske du bare har lyst til at blive forkælet med et håndplukket udvalg af lige den slags bøger du allerbedst kan lide?

Så prøv vores nye abonnementsordning for lånere over 15 år, hvor nogle af vores mest erfarne, engagerede og læselystne litteraturformidlere 3 gange i foråret 2022 udvælger 3-4 bøger særligt til dig og din læselykke.

Det eneste DU skal gøre, er at hente bøgerne vi reserverer til dig og ellers læne dig tilbage og nyde en god bog. Hvad ”god” betyder for dig finder vi ud af i fællesskab - så vi hele tiden kan give dig ny og spændende litteratur med hjem.

Uanset hvad du er til (young adult, krimi, kærlighed, fantasy, menneskeskæbner, historie m.m.), glæder bibliotekets litteraturformidlere sig til at ”plukke” en god stak bøger til lige netop dig.

Fortæl os mere om din læsesmag og tilmeld dig herunder:

Læselykke

BEMÆRK!: Indsæt aldrig CPR-nummer eller følsomme oplysninger i formularen. Læs mere om behandlingen af persondata i vores privatlivspolitik.