Sommerbogen 2024

Vær med i Danmarks største læsekonkurrence for børn

Af Peter Andersen

børn

Sommerbogen er en landsdækkende læsekonkurrence for børn i alderen 6-15 år, der skal motivere børn og unge til at holde læselysten ved lige i løbet af den lange sommerferie. Ved at læse og anbefale 3 bøger, samt løse 10 læseudfordringer, har du mulighed for at vinde lækre præmier.
Afleverer du dit udfyldte udfordringsark her på Skive Børnebibliotek får du en gratis valgfri bog, og deltager samtidig i lodtrækningen om 3 stk. gavekort til Skive Handel á 500 kr.
Derudover deltager du også automatisk i den landsdækkende konkurrence, hvor 3 vinderne får lov til at tømme en boghandel på 5 minutter.
Gå sammen på opdagelse i Sommerbogs-udstillingen på 1. sal, hvor der er inspiration at hente for både små og store læsere, og vær som deltager med til at booste vores læsebarometer.
I den betjente åbningstid er der naturligvis også altid mulighed for at gribe fat i en børnebibliotekar, der står klar med gode fif, vejledning og inspiration.

Sådan gør du for at være med:
Du kan deltage i Sommerbogen fra den 14. juni til den 24. august 2024
•    Hent et udfordringsark på biblioteket eller i bogbussen fra den 14. juni
(OBS! I bogbussen dog kun frem til og med den 28. juni)
•    Læs 3 bøger og løs 10 af læseudfordringerne
•    Udfyld de 3 anmeldelseskort på bagsiden af udfordringsarket
•    Aflever det udfyldte udfordringsark på biblioteket senest den 24. august
•    Få en gratis bog og deltag i lodtrækningen om gavekort på 500 kr. til Skive Handel
•    Og få chancen for at tømme en boghandel på 5 minutter