Helene Andersen

Tænk hvis vi bliver 100 år

25.10.19
Foredrag med sygeplejerske, Innovations-konsulent og Coach Helene Andersen

Et muntert og positiv foredrag om en fantastisk fase i livet.

Vi lever længere fordi vi er blevet sundere og lægerne er blevet dygtigere. Det er dog stadig de færreste der har deres forældre når de bliver 70 år, men hvem ved, om få år er det måske helt normalt.

Helene har arbejdet med seniorer hele livet og ved, at mange har det svært med, at blive ældre og mister måske modet allerede som 70-årige. Men “tænk hvis vi bliver 100 år” så kan de sidste 30 år blive en drøj omgang...

Nyt syn på seniorlivet -Inspiration til at se nye muligheder og få mere liv på en anden måde. Motivation og enkelte red­skaber til at få det bedste ud af seniorlivet. Det handler om alt andet end kost og motion...

Pris: 50 kr. inkl. kaffe/te og småkage.
Billetter kan købes her på siden eller ved indgangen efter først til mølle princippet.

Foregår i glasgangen på 2. sal.

Arrangør: ÆldreSagen og Skive Bibliotek