Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Target
For voksne
For voksne

Ø for eventyr

15.04.21
Familietid i et lavere gear

Nu nærmer sommeren sig med hastige skridt – og dermed også sommerferien. Det sætter formentlig en masse tanker i gang. Hvad skal vi lave med børnene i år?

En ide kunne være at ø-hoppe og få familien helt ned i gear. Er det i år I vil opleve det danske ørige med ø-passet, der er fyldt med inspiration og information om de enkelte øer?  Gå helt ned i gear og oplev, hvordan de små ting i vores lille land kan skabe en enorm ro og give skøn samhørighed i familien.

Lea Frederikke Mommer er selv mor til 4 dejlige børn fra tumling til teenager.

I sommeren 2018 tog hun og familien for første gang ud for at opleve nogle af Danmarks skønne øer. De ville opleve den rene luft, de små samfund og en del af vores land, som de ikke så hver dag. De købte et ø-pas og det blev startskuddet til en passion, som de elsker. De besøger øerne i kajak, cykel, kører i bil og vandrer rigtig meget. I sit foredrag vil Lea fortælle om familiens oplevelser, og hvordan de planlægger ø-hop.

Så kom og bliv inspireret og få lysten til selv at få en anderledes nærværende og jordnær ferie, hvor hele familien kommer helt ned i gear og bare er i nuet.

Foregår i Multirummet på 1. sal.

Gratis men billet er påkrævet.