Heidi Agerkvist, psykolog med speciale i børnefamiliehverdagen

Life hacks til en gladere familiehverdag

28.01.20
Foredrag med psykolog Heidi Agerkvist

Trænger du til en sjovere familiehverdag? Livet som forælder bliver sjældent, som vi tror og håber. Mange forældre har følelsen af at hænge i med det yderste af neglene for at få det hele til at hænge sammen.

Hvordan når vi det hele, og gør vi det overhovedet godt nok? Er det virkelig sådan her, det skal være at have børn og være en familie? Hvad med parforholdet? Mange forældre vil gerne gøre noget andet, så hverdagen kunne blive både sjovere og nemmere.

Biblioteket inviterer til et spændende foredrag med Heidi Agerkvist, psykolog med speciale i børnefamiliehverdagen, forældreskabet og parforholdet.

Et foredrag hvor der spares på den tørre teori. I stedet får du ny inspiration og helt konkrete redskaber og teknikker til at få mere sjov, lethed og nærvær ind i både familieliv og parforhold.

Foregår i Multirummet på 1. sal