Lev for det halve – og få det hele

03.10.22
Ved forfatter Nanna Hyldgaard Hansen

Går du også og drømmer om at knække koden til en klimavenlig hverdag med balance i familie- og arbejdslivet? Denne aften giver Nanna Hyldgaard Hansen praktiske hverdagsråd og enkle sparetips, så du kan leve for mindre og få mere tid til det, der er vigtigt.

Hun har skrevet bestselleren »Lev for det halve – og få familieliv, forbrug og arbejde i balance« om sine erfaringer med at skære forbruget ned uden at savne noget. Nanna har med udgangspunkt i et almindeligt dansk forbrug og liv i byen mere end halveret sin og familiens klimabelastning.

Hun fortæller i foredraget, hvordan hun og hendes familie ryddede op i alt unødvendigt - også for at kunne arbejde mindre og undgå stress i tiden med små børn.

Hun er netop nu aktuel med en ny bog »Rig på tid – med en kortere arbejdsuge og klimavenlige vaner.«

Bøgerne guider til nemme, klimavenlige vaner, der er lige til at bringe ind i hverdagen, og samtidig ser de på problemstillingerne i et større samfundsperspektiv. Det handler om at gøre verdensmål til hverdagsmål.

Læs mere på: www.levfordethalve.dk

Foredraget koster 50 kr. inkl. en forfriskning.

Køb billet her på siden eller på Skive Bibliotek.

Foregår i glasgangen på 2. sal