Kom i godt selskab med Morten fra Badehotellet

28.10.22
Musikalsk foredrag

Mød Morten Hemmingsen i en personlig og afslappet atmosfære, og nyd et musikalsk foredrag med flotte billeder og spændende historier fra Badehotellet krydret med Mortens musik og smukke sangstemme.

I foredraget fortæller Morten om, hvordan serien bliver til. Både med anekdoter fra optagelserne, og om karakteren Morten, der går fra husmandssøn over skibsreder til aktiv frihedskæmper. Undervejs synger Morten nogle af seriens – og tidens – sange, og vi tager en fælles snak om serien og dens budskaber.

Morten Hemmingsen er uddannet skuespiller fra Skuespillerskolen v/Odense Teater 2005 og medvirker som skuespiller i film og tv-serier bl.a. ”Badehotellet” og på en lang række teaterscener i København og i hele landet.

Morten Hemmingsen leverer som komponist og musiker musik til teater og film og udgiver dansk musik under navnet ”Hjertekur”.

Foredraget koster 150 kr. inkl. en forfriskning.
Køb billet på her på siden eller på Skive Bibliotek.

Foregår i glasgangen på 2. sal

Arrangør: Ældresagen i Skive-Spøttrup-Sundsøre og Skive Bibliotek