Hvis vi ikke taler om det

08.09.21
Foredrag med forfatter Leonora Christina Skov

Da Leonoras mor dør, beslutter hun at skrive den faktiske historie om sig selv og sit liv. Om at vokse op i en familie, hvor mor endelig ikke må græde, og far endelig ikke må blive vred, og om at flytte til København og forelske sig i en kvindelig præst, til sine forældres rædsel. I ”Den, der lever stille” skrev Leonora om at genskabe sig selv fra grunden. I fortsættelsen, ”Hvis vi ikke taler om det”, skriver hun om at blive til som forfatter. Om drømmen, modstanden, overgrebene, nederlagene, håbet, hjælpen og sejren.

I foredraget fortæller Leonora om den voldsomme skriveproces, når man smider fiktionens forklædninger og skriver om faktiske mennesker, om tiden efter Den, der lever stilles udgivelse og om de kapitler i sin historie, som hun først har vovet at åbne nu. Et levende og engageret foredrag krydret med oplæsning og spørgsmål fra salen.

”Hvis vi ikke taler om det” udkommer den 22. april 2021. Der er tale om en fortsættelse til den anmelderroste erindringsroman ”Den, der lever stille” fra 2018, der er solgt i 145.000 eksemplarer og belønnet med bl.a. De Gyldne Laurbær.

Leonora Christina Skov er uddannet mag.art. i litteraturvidenskab, og hendes forfatterskab er oversat til otte sprog.
Leonora gæstede sidst biblioteket i efteråret 2019, og da kunne vi hurtigt meddele at alt var udsolgt.

Foregår på 2. sal i glasgangen.

Foredraget koster 125. kr. inkl. en forfriskning.

Køb billet her på siden.