Hugo Mortensen, tidligere politimand hos PET

16.10.20
Foredrag om humor og livet hos PET

I 43½ år gjorde Hugo tjeneste i politikorpset. Dels nogle år som ordenspolitimand i København, herefter ca. 3 år i fremmedpolitiet, kriminalpolitiet i Glostrup blev også belemret med hans tilstedeværelse – inden han i sommeren 1975 tiltrådte tjeneste ved Politiets Efterretningstjeneste, hvor han gjorde tjeneste indtil den endelige afsked med udgangen af april 2010.
Siden har han så småt affundet sig med en stilfærdig tilværelse i selskab med konen – der varter ham op på alle måder. Han er nemlig gift efter ”den gamle ordning”, hvor koner som en naturlig ting sørger for mandens velbefindende

Hugo har erfaring med, at deltagerne ikke bliver klogere af foredraget. I stedet får de en særdeles munter oplevelse.

Foredraget koster 50 kr. inkl. Kaffe/te og småkage.
Billetter kan købes her  på siden eller ved indgangen efter først til mølleprincippet.

Foregår i glasgangen på 2. sal.

Arrangør:Ældre Sagen i Skive-Spøttrup-Sundsøre og Skive Bibliotek.