Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
50 kr.
Bibliotek
Target
For voksne
For voksne

Gidseloverlevelse- og forhandling

27.10.20
Foredrag med gidselforhandleren Jack Bohr-Christensen

Med mere end 15 afsluttede gidselsager, og med erfaringer fra håndtering af mange organisationer og familier i dyb krise, giver gidselforhandler og kriserådgiver Jack Bohr-Christensen os indsigt i en helt ukendt verden. Jack har arbejdet med gidseloverlevelse og forhandling i mere end 10 år. I dag hjælper han bl.a. stressramte danskere med at komme på fode igen. Det via sin virksomhed Life-Purpose, og ved siden af gidselforhandlingen, uddanner han danske soldater i overlevelse i forbindelse med tilfangetagelse.

Du kan se frem til 1,5 times intens fortælling og få indblik i, hvad der foregår bag linjerne i en gidselsag. Du får lejlighed til at afprøve nogle af de teknikker der anvendes til at håndtere et massivt pres under en forhandling. Dette kan overføres til presset situationer i hverdagen på arbejdet bl.a. i møder med store forhandlinger.
Jack inddrager sit publikum aktivt og opstiller dilemmaer som publikum inviteres til at tage stilling til. Han går tæt på de afsluttede sager uden at bryde det etiske kodeks der er i den verden.

Foredraget koster 50 kr. inkl. Kaffe/te og småkage.
Billetter kan købes her på siden eller ved indgangen.

Arrangører: Ældre Sagen i Skive-Spøttrup-Sundsøre og Skive Bibliotek