Journalist Abdel Aziz Mahmoud og hans mor, Souad Taha

Fra Libanon til Lærkevej – Samtaler vi aldrig har haft

24.09.19
Foredrag med journalist Abdel Aziz Mahmoud og hans mor, Souad Taha

I dette varme, underholdende og meget personlige foredrag tager journalist og bestsellerforfatter Abdel Aziz Mahmoud os sammen med sin mor, Souad Taha, med ind i deres fælles historie.

Med afsæt i deres nye bog “Fra Libanon til Lærkevej”, fortæller de ærligt og medrivende om alt det svære lige fra krig til kærlighed, men kommer undervejs også med masser af sjove og skæve anekdoter - skabt i mødet mellem mennesker på tværs af kulturer og landegrænser.

I 2016 udgav Abdel sin bog ”Hvor taler du flot dansk!”, og han er siden blevet en betydningsfuld og opsigtsvækkende stemme i den offentlige debat – både i radio, TV og på de sociale medier.

Foredraget koster 100 kr. inkl. Kaffe/te og småkage.

Billetter kan købes her på siden eller ved indgangen efter først til mølle princippet.

Foregår på 2. sal i glasgangen.

Arrangør: Ældres Sagen i Skive-Spøttrup-Sundsøre og Skive Bibliotek.