Et liv i fisk og musik mellem to Broer

14.10.22
Koncert med Anders og Bent Bro

Anders og Bent Bro har spillet sammen de sidste 20 år. Når far og søn ikke spiller sammen, spiller Bent med TØRFISK, og Anders med THE GRANDFÆTTERS og drøner rundt i det ganske land med Fotovognen på TV Midtvest.

Anders mestrer flere instrumenter. Bent holder sig til sin guitar og  trofaste følgesvend siden 1969, hvor han modtog den første undervisning. Det er også Bent der forestår snakken og introduktionen til sangene, hvor flere nok også vil mene at snakketøjet er bedre end ”spilletøjet”.

Anders og Bent Bro vil tage publikum med på en sejltur i sang og musik med fortællinger fra det vestjyske. Der indgår altid flere fællessange, så publikum også bliver en aktiv del af koncerten.
Der spilles et sæt på 80 min. inkl. 5 min pause, efter koncerten er der kaffe/te og småkager til alle.

Koncerter koster 150 kr. Billetter kan købes her på siden eller ved fremmøde på Skive Bibliotek.

Foregår på 2. sal i glasgangen.

Arrangør: Ældresagen i Skive-Spøttrup-Sundsøre og Skive Bibliotek.