Bogens dag: Guidet gåtur med fælleslæsning

18.06.21
Litteraturligvis!

Trænger du til vind i håret, smil i mundvigen og gang i gåtøjet - så gå med os!

Med største fornøjelse inviterer Skive Bibliotek dig med på en lokal gåtur i Skives skønne bynære natur. Undervejs kan du nyde en guidet oplæsning af en fængslende og interessant novelle. Selve oplæsningen står en af vores dygtige og garvede formidlere for, hvorefter vi alle sammen får en spændende fælles snak om det vi læser. Der kræves ingen forudsætninger for at kunne deltage - det eneste man skal være parat til, er at lytte og tale om det man hører og oplever undervejs.

Gåturen starter og slutter ved biblioteket og varer ca. 1 ½ -2 timer. Du skal selv medbringe lidt væske til turen, så sørger vi for at pakke det litterære indslag. Måske gåturen kan få dig til at se dine vante omgivelser med nye øjne. Gå med for motionens, fornøjelsens og ikke mindst litteraturens skyld. Når vi lander hjemme på biblioteket giver vi naturligvis en god varm kop kaffe eller te til at runde turen af med, ligesom du får dagens tekst med hjem.

Det er gratis at deltage, men husk tilmelding på biblioteket eller på vores hjemmeside senest dagen før, da der er begrænsede pladser. I tilfælde af silende regnvejr laver vi en hyggelig fælleslæsning på biblioteket i stedet.

Vi glæder os til at gå tur – sammen!
Deltagerne mødes lige udenfor indgangen.