For unge

Bannere og badges med Under Regnbuen

24.08.22
Vi mødes helt ekstraordinært ONSDAG d.24/8 forud for Viborg Pride d.27/8 og har en hyggelig dag hvor vi sammen maler bannere og laver badges vi kan gå med på dagen. Under Regnbuen har mulighed for at følges til Viborg pride, for dem der har lyst.

Under Regnbuen er primært et trygt og kreativt fællesskab for LGBTQIA+ personer mellem 15-30 år – men alle er velkomne.

Uanset hvad vi laver, er det altid gratis at være med, hver den første tirsdag i måneden. Der er frivillige til stede til at tage godt imod dig, sætte aktiviteter i gang og sørge for saftevand, snacks og god stemning.

Foregår på biblioteket i det åbne rum kl.16-18. Gratis, bare mød op.